top of page

TERMENI SI CONDITII

1. Conținut

 

Acesta este un serviciu care oferă acces nelimitat la aplicațiile ZeroSpam. Scopul acestui document este de a clarifica Termenii și condițiile generale („TnC-urile”) ale companiei editorului care are referințe complete în pagina „Legal” indicată link-ul din partea de jos a acestei pagini. Utilizarea de către dvs. a Serviciilor este condiționată de acceptarea și respectarea TnC-urilor.

 

2. Taxe

 

Accesul la conținut și servicii este supus unei taxe. Serviciile pot fi facturate o dată sau pentru fiecare perioadă de timp contractată către utilizator, iar prețul va fi inclus în factura periodică a Utilizatorului furnizată de gateway-ul de plată.

 

3. Proprietatea intelectuală și industrială

 

Compania editoare deține dreptul de autor al Serviciilor. Orice utilizator sau terță parte trebuie să notifice compania editorului prin e-mail dacă consideră că drepturile lor legale au fost încălcate.

 

4. Excluderi din garanții (lista de mai jos nu este exhaustivă și nu este exclusivă):

 

4.1. Disponibilitatea și continuitatea site-ului și a serviciilor: În niciun caz, compania editorului nu va fi răspunzătoare pentru orice pierdere sau daună care ar putea apărea din accesul dvs. sau utilizarea site-ului web sau a aplicației, inclusiv orice daune aduse dispozitivului dvs. electronic.

 

4.2. Conținut și servicii. În niciun caz compania editorului nu va fi răspunzătoare pentru:

 

· Aspectul și funcționarea eficientă a site-ului web sau a aplicației și actualizările și fiabilitatea conținutului

 

· Daune rezultate din utilizarea necorespunzătoare a site-ului web sau a aplicației.

 

· Distribuirea și prezența programelor care pot dăuna dispozitivelor utilizatorului sau modificarea înregistrărilor și fișierelor electronice ale utilizatorului.

 

· Utilizare contrară TnC-urilor, legilor sau utilizării general acceptate.

 

· Nerespectarea sau încălcarea legilor referitoare la drepturile de proprietate intelectuală ale terților, proprietatea industrială, secretele comerciale sau contractuale, confidențialitatea, onoarea, imaginea, proprietatea, publicarea sau concurența.

 

· Nerespectarea de către terți a oricăror obligații sau garanții în legătură cu Serviciile oferite Utilizatorilor pe Site sau aplicație, precum și o calitate slabă, fiabilitate, conformitate, legalitate, utilitate și disponibilitatea Serviciilor Terțe.

 

4.3. Conținut și servicii terțe: Compania editorului nu va fi răspunzătoare, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau daună de orice fel rezultată din utilizarea site-ului sau a aplicației și a serviciilor oferite acolo.

Aplicația Cokun nu trimite niciun SMS. SMS-ul este trimis de utilizator pentru a obține codul de activare.

​Agregator plata prin SMS: NTH Mobile SRL: Sun Offices, 391 Calea Vacaresti, VAT number 27022280" (SMS payment aggregator: NTH Mobile).

 

5. Protecția datelor cu caracter personal

 

Site-ul sau aplicația nu înregistrează nicio informație personală. Adresa de e-mail utilizată de Utilizator în scopul asistenței pentru clienți este strict confidențială.

6.Serviciul de relatii clienți și politica de rambursare

Dacă aveți întrebări cu privire la prezentul acord, vă rugăm să ne contactați prin una dintre metodele următoare: telefon: +40318262751, tarif normal, sau e-mail: zerospam.ro@silverlines.info. Programul de lucru call-center: luni-vineri, 10:00-18:00.

14.2. Pentru a vă exercita solicitarea de rambursare, trebuie să ne anunțați cât mai curând posibil prin e-mail.
E-mail: zerospam.ro@silverlines.info
Agregator plata prin sms: NTH Mobile SRL Sun Offices, Calea Vacaresti nr 391, sector 4, Bucuresti, CUI 27022280. 

Prețuri:

Accesul la conținutul Serviciului este oferit pe baza unei taxe de licență pentru o perioadă de timp. Licența poate fi reînnoită cu plata unei taxe de licență suplimentare. Serviciile noastre nu sunt compatibile cu Iphone.

Pentru plata prin operator de telefonie mobilă, telefonul dvs. trebuie să fie compatibil, configurat și activat pentru WAP.

Condiții de preț

Pe an: Cost total serviciu: 3,62 EUR cu TVA (cost mesaj trimis catre 1252: 0,06 EUR cu TVA si cost mesaj primit: 3,56 EUR cu TVA)

Plata TVA pe factura operatorului dvs. de telefonie mobilă, a furnizorului dvs. de servicii Internet sau a procesatorului de plăți .

Editor:

Acest site este administrat de Yooda Mobile LLC 19266 Coastal Hwy, Unit 4-532, Rehoboth Beach, DE 19971, USA EIN Number 37-1980902.

bottom of page