top of page

УСЛОВИ

1. Садржај

 

Ово је услуга која пружа неограничен приступ ZeroSpam. Сврха овог документа је да разјасни Опште услове и одредбе („ТнЦс“) издавачке компаније који имају пуну референцу на страници „Правна“ наведена на дну ове странице. Ваша употреба Услуга подлеже вашем прихватању и поштивању ТнЦ-ова.

 

2. Накнаде

 

Приступ садржају и услугама подлеже наплати као што је приказано на страници „Цене“ доступној преко линка испод. Компанија издавача може је променити у било ком тренутку. Услуге се могу наплатити једном, или за сваки временски период који је уговорен кориснику, а цена ће бити укључена у Корисников периодични рачун који пружа гатеваи.

 

3. Интелектуална и индустријска својина

 

Компанија издавача поседује ауторска права на Услуге. Сваки корисник или трећа страна морају обавестити издавачку компанију е-поштом ако сматрају да су им законска права прекршена.

 

4. Искључења из гаранција (листа доле није исцрпна и није искључива):

 

4.1. Доступност и континуитет веб странице и услуга: Ни у којем случају издавачка компанија неће бити одговорна за било какав губитак или штету која може настати услед вашег приступа или коришћења веб странице или апликације, укључујући и било какву штету на вашем електроничком уређају.

 

4.2. Садржај и услуге Ни у којем случају издавачка компанија неће бити одговорна за:

 

· Изглед и ефикасно функционисање веб локације или апликације и ажурирања и поузданост садржаја

 

· Оштећења настала услед неправилне употребе Веб локације или апликације.

 

· Дистрибуција и присуство програма који могу наштетити Корисниковим уређајима или модификовати Корисникове електронске записе и датотеке.

 

· Користите противно ТнЦ-овима, законима или опште прихваћеном коришћењу.

 

· Непридржавање или кршење закона који се односе на права интелектуалне својине трећих лица, индустријску својину, пословне или уговорне тајне, приватност, част, имиџ, објављивање или конкуренцију.

 

· Непоштивање било које обавезе или гаранције треће стране у вези са услугама које се нуде корисницима на Веб локацији или апликацији, као и лош квалитет, поузданост, сагласност, законитост, корисност и доступност услуга треће стране.

 

4.3. Садржај и услуге треће стране: Компанија издавача неће бити одговорна, директно или индиректно, за било какав губитак или штету било које врсте која произилази из вашег коришћења Веб локације или апликације и Услуга које се тамо нуде.

Апликација ZeroSpam  не шаље ниједан СМС. Корисник СМС шаље како би добио активациони код.

 

5. Заштита личних података

 

Сајт или апликација не региструју никакве личне податке. Адреса е-поште коју Корисник користи у сврху корисничке подршке је строго поверљива.

bottom of page